slider13_new
slider_new_1
gezin3

Schuldhulpverlening Utrecht

SchuldenPlan biedt een schuldhulpverlener aan in Utrecht

SchuldenPlan biedt hulp bij schulden in Utrecht. Wij zorgen er voor dat de communicatie richting de cliënten en schuldeisers wordt vereenvoudigd. Het is belangrijk dat u weet waar u aan toe bent en daar kunnen wij u een handje bij helpen. Als u in de schulden terecht bent gekomen is dat geen pretje. Het kan zijn dat de schuldhulpverlening de enige uitkomst kan bieden voor u. Onze budgetcoach kan dan samen met een budgetplan opstellen en zo krijgt u meer duidelijkheid en de rust keert weer terug. Goed budgetbeheer is van belang om uit de schulden te komen en daarom komen wij graag een keer bij u langs in Utrecht zodat wij u hierover kunnen informeren. Onze medewerkers kunnen al uw vragen beantwoorden en zij nemen echt de tijd voor u. Wij bieden landelijke hulp aan voor personen met loon uit werk en proberen daar waar het mogelijk is zo snel mogelijk hulp te bieden aan onze cliënten.

Utrecht

Persoonlijke begeleiding door een ervaren budgetcoach

De kracht die wij hebben is dat wij als wij bij u thuis in Utrecht zijn geweest voor een intakegesprek, binnen 24 uur een plan van aanpak hebben hoe we aan het werk kunnen. Hierdoor heeft u dankzij ons meteen meer rust en een toekomstperspectief. Het kan zijn dat u ons nodig heeft voor schuldbemiddeling ook dan helpen wij u graag in Utrecht. De hulp bij schulden kan heel breed zijn en wij zijn van alle markten thuis om u daarin te ondersteunen.

Schulden aflossen door een gestructureerd budgetplan

Heeft u last van geldproblemen en moet u schulden aflossen? Dan kan onze schuldhulpverlener bij u in Utrecht langskomen en u verder op weg helpen. U kunt al uw vragen stellen en dan kunnen wij samen met u voorkomen dat u in de schuldsanering komt. Laat het ons daarom weten wanneer wij welkom zijn bij u in Utrecht.

Werknemers met schulden?

Bent u werkgever en heeft u werknemers met schulden? Dan biedt SchuldenPlan een speciaal programma. Samen met werkgever en werknemer stelt SchuldenPlan een realistisch en gestructureerd budgetplan op.

Hulp bij schulden nodig? Neem contact op!

Als u vragen heeft aan een van onze medewerkers, dan kunt u altijd contact met ons opnemen op maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur door te bellen met 020 – 30 36 000. U kunt ook altijd een e-mail sturen naar info@schuldenplan.nl. Onze medewerkers komen graag een keer naar u toe in Utrecht. Alles wordt aan u uitgelegd en wanneer u vragen heeft, stelt u deze dan meteen. Wij komen namelijk naar u toe in Utrecht zodat wij u verder kunnen helpen!