Dhr.Mevr.

Achterstanden...*


Let op: Indien u een uitkering, WW of bijstand hebt. Dan verzoeken wij u contact op te nemen met de gemeente waarin u woont. Zij kunnen u verder helpen

Wij zorgen binnen 24 uur voor een plan van aanpak bij u thuis of op ons kantoor!

"Mijn persoonlijke budgetcoach heeft samen met mij een budgetplan opgesteld. Hierdoor kreeg ik overzicht en los ik mijn schulden stap voor stap af"

Edwin Gerritsen

Al meer dan 1.500 mensen met geldproblemen
professionele hulp geboden !

  • Betalingsregelingen
  • Herfinancieringen
  • Financieel beheer
  • Budgetcoaching
  • Budgetbeheer
  • Inkomensbeheer

Schuldhulpverlening Zaanstad

Onze schuldhulpverlening in Zaanstad

Heeft u schuldhulpverlening nodig in Zaanstad? SchuldenPlan biedt u de hulp die u nodig heeft. Hierin zijn wij uiteraard gecertificeerd. In eerste instantie voeren wij een analyse en intakegesprek uit bij u thuis. Zo kunnen wij het één en ander bespreken in uw vertrouwde omgeving. Onze financieel adviseur zal bij u in Zaanstad een budgetoverzicht opstellen. Dit wordt natuurlijk gedaan in samenspraak met u. Vervolgens maken wij een overzicht van welke stappen er genomen moeten worden. Voor uw schuldhulpverlening is onze persoonlijke schuldhulpverlener altijd uw vaste aanspreekpunt. Het contact met uw schuldeisers zal onderhouden worden door onze hulpverlener. Het is onze taak om alles overzichtelijk te krijgen en ervoor te zorgen dat u niet in de schuldsanering terecht komt. Wij zorgen er met ons budgetbeheer voor, dat u geleidelijk uw schulden terug kan betalen. Dit doen wij door de juiste ondersteuning te bieden. Wij werken in heel Nederland en bieden ook schuldhulpverlening in Zaanstad.

Gecertificeerd en gediplomeerd

SchuldenPlan is gediplomeerd en is daarnaast ook NEN 8048-I KIWA gecertificeerd. Hierdoor krijgt u in Zaanstad de hulp die u nodig heeft qua schuldhulpverlening. U krijgt dan ook de hulp die het best past bij uw situatie. Wist u dat u in Zaanstad bij ons ook terecht kunt voor herfinanciering en inkomensbeheer? Wij hebben al veel mensen positief geholpen door middel van onze schuldhulpverlening. Dit doen wij ook graag bij u in Zaanstad.

Uw werknemers en schuldhulpverlening

Uw werknemers zijn zeer belangrijk voor het voortbestaan van uw onderneming. U wilt dat deze goed functioneren en lekker in hun vel zitten. Echter, wanneer uw werknemers te maken krijgen met schulden en financiële problemen, kunnen de prestaties achteruit gaan. Dit kan zorgen voor een hoger ziekteverzuim. Ook kan een schuldeiser loonbeslag uitvoeren. Daarnaast kan het voorkomen dat uw werknemer om een voorschot vraagt.

Onze werkwijze voor u als werkgever

Als werkgever heeft u een signalerende functie. Als het probleem duidelijk is, neemt u vervolgens contact op met onze organisatie. Hierna neemt onze gecertificeerde en onafhankelijke budgetcoach contact met u op. Dit doen wij uiteraard pas nadat alles is goedgekeurd. Vervolgens plannen wij een thuisbezoek in bij uw werknemer. Wij hebben een landelijke dekking en wij kunnen ook in de avonduren langskomen. Na een persoonlijk gesprek, maken wij een plan van aanpak met uw werknemer. Wij blijven u als werkgever op de hoogte stellen van hoe de schuldhulpverlening verloopt.

Neem contact op

Wilt u meer weten in Zaanstad over onze organisatie? Wij zijn telefonisch te bereiken via 020 – 30 36 000. Stuurt u liever een mail? Mail dan naar aanvraag@schuldenplan.nl. Wij helpen met schuldhulpverlening in Zaanstad.