Dhr.Mevr.

Achterstanden...*


Let op: Indien u een uitkering, WW of bijstand hebt. Dan verzoeken wij u contact op te nemen met de gemeente waarin u woont. Zij kunnen u verder helpen

Wij zorgen binnen 24 uur voor een plan van aanpak bij u thuis of op ons kantoor!

"Mijn persoonlijke budgetcoach heeft samen met mij een budgetplan opgesteld. Hierdoor kreeg ik overzicht en los ik mijn schulden stap voor stap af"

Edwin Gerritsen

Al meer dan 1.500 mensen met geldproblemen
professionele hulp geboden !

  • Betalingsregelingen
  • Herfinancieringen
  • Financieel beheer
  • Budgetcoaching
  • Budgetbeheer
  • Inkomensbeheer

Schuldhulpverlening Schagen

De schuldhulpverlening in Schagen die u zoekt

Wilt u schuldhulpverlening in Schagen? Dan heeft u SchuldenPlan gevonden. Wij beschikken over de ervaring, kennis en kunde om u te helpen met uw schulden. In eerste instantie voeren wij een analyse en intakegesprek uit. Dit gesprek kan bij u thuis gehouden worden. De financieel adviseur zal voor u in Schagen een budgetoverzicht opstellen in samenspraak met u. Hierdoor wordt het duidelijk welke stappen wij samen moeten nemen. Daarnaast zorgen wij voor een vast aanspreekpunt over uw schuldhulpverlening. Ons doel is om te zorgen dat u niet verder in de problemen komt. U wilt namelijk niet terecht komen in de schuldsanering. Wij kunnen ingezet worden door heel Nederland. Maak een afspraak voor schuldhulpverlening in Schagen.

De juiste certificering

Wij zijn in het bezit van de NEN 8048-I KIWA certificering en wij zijn een gediplomeerde organisatie. Wij zorgen ervoor dat u de schuldhulpverlening krijgt die u in Schagen nodig heeft. Wist u dat u ons vanuit Schagen ook kunt benaderen voor herfinanciering en inkomensbeheer? Wij hebben in het verleden al meerdere mensen geholpen met onze schuldhulpverlening. Dit doen wij dan ook graag voor u in Schagen.

U als werkgever en schuldhulpverlening

Voor iedere onderneming is het personeel zeer belangrijk. Het is dan ook voor uw onderneming belangrijk dat zij zorgeloos kunnen werken. Financiële problemen en schulden zorgen voor problemen op de werkvloer. Dit kan zich uiten in een hoog ziekteverzuim. Ook kunnen uw werknemers vragen om een voorschot. Het kan ook voorkomen dat schuldeisers beslag leggen op het loon van uw werknemer.

Onze werkwijze voor u als werkgever

U bent verantwoordelijk voor het signaleren van problemen. Zo ook wanneer u merkt dat één van uw werknemers schulden heeft. Merkt u dat één van uw werknemers financiële problemen heeft? Wacht dan niet te lang en neem contact met ons op. Wanneer u dit doet, zal één van onze gecertificeerde en onafhankelijke budgetcoach contact met u opnemen. Uiteraard doen we dit pas na goedkeuring van uw werknemer. Wij kunnen zelfs een bezoek in de avonduren inplannen. Wanneer er duidelijke afspraken zijn gemaakt, starten wij met het opstellen van een plan van aanpak. Wij blijven u gedurende de schuldhulpverlening op de hoogte houden van de ontwikkelingen.

Neem contact op met SchuldenPlan

Heeft u vragen in Den Helder over SchuldenPlan? Neem dan contact op en bel naar 020 – 30 36 000. Het is ook mogelijk om een mail te sturen naar aanvraag@schuldenplan.nl. Wij helpen met schuldhulpverlening in Schagen.