Dhr.Mevr.

Achterstanden...*


Let op: Indien u een uitkering, WW of bijstand hebt. Dan verzoeken wij u contact op te nemen met de gemeente waarin u woont. Zij kunnen u verder helpen

Wij zorgen binnen 24 uur voor een plan van aanpak bij u thuis of op ons kantoor!

"Mijn persoonlijke budgetcoach heeft samen met mij een budgetplan opgesteld. Hierdoor kreeg ik overzicht en los ik mijn schulden stap voor stap af"

Edwin Gerritsen

Al meer dan 1.500 mensen met geldproblemen
professionele hulp geboden !

  • Betalingsregelingen
  • Herfinancieringen
  • Financieel beheer
  • Budgetcoaching
  • Budgetbeheer
  • Inkomensbeheer

Schuldhulpverlening Purmerend

Schuldhulpverlening nodig in Purmerend?

Heeft u financiële problemen en wilt u graag schuldhulpverlening in Purmerend? SchuldenPlan helpt u hier graag mee. Wij beginnen met een analyse en een gedegen intakegesprek. Wilt u dat dit gesprek bij u thuis plaatsvindt? Dat is allemaal mogelijk bij ons. Nadat wij in Purmerend het gesprek hebben gehad, maken wij een budgetoverzicht. Dit zorgt voor een goed inzicht in de te nemen stappen. Wij doen meer dan ons best om u niet in de schuldsanering terecht te laten komen. In het traject van uw schuldhulpverlening krijgt u ook een vast aanspreekpunt binnen onze organisatie. SchuldenPlan is werkzaam in heel Nederland en wij helpen u ook met schuldhulpverlening in Purmerend.

Een gecertificeerde organisatie

Wij zijn in het bezit van de NEN 8048-I KIWA certificering en zijn een gediplomeerde schuldhulpverlener. Wij vinden het belangrijk om u in Purmerend met onze schuldhulpverlening zo goed mogelijk te helpen. Hiermee houden wij rekening met uw persoonlijke situatie. Wist u dat u ons in Purmerend ook kunt benaderen voor inkomensbeheer en herfinanciering? Wij hebben door onze schuldhulpverlening al meerdere mensen uit de financiële problemen gehaald. Dit doen wij ook graag bij u in Purmerend.

Schuldhulpverlening en de werkgever

Binnen een onderneming is het noodzakelijk dat het personeel goed functioneert. Slecht functionerende werknemers zijn dan ook nadelig voor uw organisatie. De reden waarom een werknemer slecht functioneert, kan zijn dat deze financiële problemen heeft. Deze problemen kunnen ervoor zorgen dat de arbeidsproductiviteit vermindert en zorgen voor een hoger ziekteverzuim. Daarnaast kan uw werknemer u benaderen voor een voorschot. Het kan ook voorkomen dat een schuldeiser een beslaglegging doet op het loon van uw werknemer.

De werkwijze die wij hanteren voor u als werkgever

Als werkgever heeft u de taak om problemen tijdig te constateren. Heeft een werknemer financiële problemen en schulden? Dan is het voor u mogelijk om SchuldenPlan te benaderen. Wanneer u dit doet zal één van onze onafhankelijke budgetcoaches contact met u opnemen. Zorg er wel voor dat u goedkeuring heeft van uw werknemer. Wilt uw werknemer een bezoek in de avond? Dan is het mogelijk dat wij in de avonduren langskomen. Natuurlijk houden wij u als werkgever ook op de hoogte over de schuldhulpverlening van uw werknemer.

Heeft u nog vragen?

Voor eventuele vragen in Purmerend, kunt u contact opnemen met SchuldenPlan. Wij zijn telefonisch te bereiken via 020 – 30 36 000. Heeft u liever contact via de mail? Mail dan naar aanvraag@schuldenplan.nl. Wij helpen graag met uw schuldhulpverlening in Purmerend.