Dhr.Mevr.

Achterstanden...*


Let op: Indien u een uitkering, WW of bijstand hebt. Dan verzoeken wij u contact op te nemen met de gemeente waarin u woont. Zij kunnen u verder helpen

Wij zorgen binnen 24 uur voor een plan van aanpak bij u thuis of op ons kantoor!

"Mijn persoonlijke budgetcoach heeft samen met mij een budgetplan opgesteld. Hierdoor kreeg ik overzicht en los ik mijn schulden stap voor stap af"

Edwin Gerritsen

Al meer dan 1.500 mensen met geldproblemen
professionele hulp geboden !

  • Betalingsregelingen
  • Herfinancieringen
  • Financieel beheer
  • Budgetcoaching
  • Budgetbeheer
  • Inkomensbeheer

Schuldhulpverlening Huizen

De juiste schuldhulpverlening in Huizen

Heeft u schulden en wilt u schuldhulpverlening in Huizen? Dan heeft u SchuldenPlan gevonden. Wanneer u ons benadert, starten wij met een analyse en intakegesprek. Dit gesprek kan natuurlijk bij u thuis plaatsvinden. Na dit gesprek kan onze financieel adviseur voor u in Huizen een budgetoverzicht maken. Hierdoor krijgen we samen een goed inzicht in de stappen die genomen moeten worden. Ons doel is uiteraard om te zorgen dat u niet in de schuldsanering terecht komt. Tijdens het traject van schuldhulpverlening, krijgt u ook een vast aanspreekpunt. Wij zijn werkzaam door heel Nederland en verlenen ook schuldhulpverlening in Huizen.

Onze organisatie is gecertificeerd

Naast dat wij in het bezit zijn van de NEN 8048-I KIWA certificering, zijn wij ook gediplomeerd. Hierdoor zorgen wij ervoor dat u in Huizen de schuldsanering krijgt die past bij uw persoonlijke situatie. Maar ook voor herfinanciering en inkomensbeheer in Huizen schakelt u onze organisatie in. In het verleden hebben wij al meerdere mensen geholpen met onze schuldhulpverlening. Wij helpen u in Huizen dan ook graag om uit de financiële problemen te komen.

Schuldhulpverlening en u als werkgever

Personeel dat goed functioneert is zeer belangrijk voor uw onderneming. Wanneer werknemers slecht functioneren, zijn hier vaak oorzaken voor. Dit kunnen onder andere financiële problemen en schulden zijn. Deze problemen leiden tot een vermindering van de arbeidsproductiviteit en een hoger ziekteverzuim. Sommige werknemers benaderen u zelfs voor een voorschot. Daarnaast bestaat de mogelijkheid dat een schuldeiser beslag legt op het loon.

Onze werkwijze voor u als werkgever

Binnen uw onderneming heeft u een signalerende functie. Merkt u bijvoorbeeld dat een werknemer financiële problemen en schulden heeft? Dan is het verstandig om contact met SchuldenPlan op te nemen. Hierna zal één van onze budgetcoaches u benaderen. Het is wel belangrijk dat u hierin goedkeuring van uw werknemer heeft. Heeft uw werknemer alleen tijd voor een afspraak in de avond? Dan is het mogelijk dat wij in de avonduren langskomen. Wij blijven u als werkgever op de hoogte stellen van de ontwikkelingen in de schuldhulpverlening.

Meer informatie nodig? Neem contact op

Heeft u vragen over wat SchuldenPlan voor u in Huizen kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op en bel naar 020 – 30 36 000. Stuurt u liever een mail? Mail dan naar aanvraag@schuldenplan.nl. Wij zijn uw adres voor schuldhulpverlening in Huizen.