Dhr.Mevr.

Achterstanden...*


Let op: Indien u een uitkering, WW of bijstand hebt. Dan verzoeken wij u contact op te nemen met de gemeente waarin u woont. Zij kunnen u verder helpen

Wij zorgen binnen 24 uur voor een plan van aanpak bij u thuis of op ons kantoor!

"Mijn persoonlijke budgetcoach heeft samen met mij een budgetplan opgesteld. Hierdoor kreeg ik overzicht en los ik mijn schulden stap voor stap af"

Edwin Gerritsen

Al meer dan 1.500 mensen met geldproblemen
professionele hulp geboden !

  • Betalingsregelingen
  • Herfinancieringen
  • Financieel beheer
  • Budgetcoaching
  • Budgetbeheer
  • Inkomensbeheer

Schuldhulpverlening Hoorn

Schuldhulpverlening in Hoorn

SchuldenPlan is gecertificeerd om mensen hulp te bieden door middel van schuldhulpverlening in Hoorn. Wij komen bij u thuis langs en in uw vertrouwde omgeving voeren wij een analyse en een intakegesprek uit. In samenwerking met u in Hoorn, zal onze financieel adviseur een budgetoverzicht opstellen. Hierna informeren wij u over de stappen die genomen moeten worden. Onze persoonlijke schuldhulpverlener is voor uw schuldhulpverlening tijdens het hele traject uw aanspreekpunt. Daarnaast zal de hulpverlener contact onderhouden met de schuldeisers. Hierdoor helpen wij u optimaal en ontstaat er een goed overzicht. Het is ons doel om ervoor te zorgen dat u niet in de schuldsanering komt. Door middel van ons budgetbeheer en de juiste ondersteuning, kunt u geleidelijk de schulden terugbetalen. Wij zijn actief door heel Nederland. Zo bieden wij u ook schuldhulpverlening in Hoorn.

SchuldenPlan is gediplomeerd

Onze organisatie is NEN 8048-I KIWA gecertificeerd en daarnaast zijn wij gediplomeerd. Hierdoor kunt u in Hoorn ervan uitgaan, dat u echt geholpen wordt met onze schuldhulpverlening. Wij zorgen ervoor dat u passende hulp krijgt. Tevens biedt SchuldenpPlan ook meerdere mogelijkheden voor inkomensbeheer en herfinanciering in Hoorn. In het verleden hebben we al verschillende mensen geholpen met onze schuldhulpverlening. Wij helpen u hier dan ook graag in Hoorn mee.

Schuldhulpverlening voor uw werknemers

De belangrijkste bron van productiviteit voor uw onderneming, zijn uw werknemers. Voor uw onderneming is het dan ook meer dan belangrijk dat zij goed functioneren. De prestaties kunnen namelijk achteruit gaan wanneer zij schulden of financiële problemen hebben. Hierdoor kan de arbeidsproductiviteit achteruitgaan en zorgen voor een hoger ziekteverzuim. Ook kan er een loonbeslag door een schuldeiser gedaan worden. En uw werknemer kan om een voorschot op het salaris vragen.

De werkwijze van SchuldenPlan voor u als werkgever

Het signaleren van het probleem ligt bij u als werkgever. Hierna kunt u direct contact opnemen met onze organisatie. Vervolgens zal een onafhankelijke en gecertificeerde budgetcoach contact opnemen met u als werkgever. Uiteraard pas na goedkeuring van uw werknemer. Hierna plannen wij een thuisbezoek in bij uw werknemer. Het is voor ons mogelijk om in de avonduren langs te komen en wij hebben een landelijke dekking. Als er een persoonlijk gesprek is geweest, maken wij een plan van aanpak voor uw werknemer. Wij blijven u als werkgever op de hoogte houden van de voortgang van de schuldhulpverlening.

Contact met SchuldenPlan

Wilt u in Hoorn meer weten over SchuldenPlan? U kunt ons bellen via 020 – 30 36 000. Heeft u liever contact via de mail? Stuur dan een mail naar aanvraag@schuldenplan.nl. Laat ons u helpen met schuldhulpverlening in Hoorn.