Dhr.Mevr.

Achterstanden...*


Let op: Indien u een uitkering, WW of bijstand hebt. Dan verzoeken wij u contact op te nemen met de gemeente waarin u woont. Zij kunnen u verder helpen

Wij zorgen binnen 24 uur voor een plan van aanpak bij u thuis of op ons kantoor!

"Mijn persoonlijke budgetcoach heeft samen met mij een budgetplan opgesteld. Hierdoor kreeg ik overzicht en los ik mijn schulden stap voor stap af"

Edwin Gerritsen

Al meer dan 1.500 mensen met geldproblemen
professionele hulp geboden !

  • Betalingsregelingen
  • Herfinancieringen
  • Financieel beheer
  • Budgetcoaching
  • Budgetbeheer
  • Inkomensbeheer

Schuldhulpverlening Hoofddorp

Schuldhulpverlening in Hoofddorp

SchuldenPlan is gecertificeerd om mensen door middel van schuldhulpverlening in Hoofddorp hulp te bieden. Via een thuisbezoek voeren wij in een vertrouwde omgeving een analyse en intakegesprek uit. Onze financieel adviseur zal in samenwerking met u in Hoofddorp een budgetoverzicht opstellen, om u vervolgens direct te informeren over de te nemen stappen. Voor uw schuldhulpverlening is onze persoonlijke schuldhulpverlener uw aanspreekpunt tijdens het gehele traject. De hulpverlener zal ook namens u het contact onderhouden met uw schuldeisers. Door deze werkwijze hebben wij een duidelijk overzicht en wordt u optimaal geholpen. Wij doen dan ook meer dan ons best om ervoor te zorgen dat u niet in de schuldsanering terecht komt. Doordat wij de juiste ondersteuning bieden in uw budgetbeheer, wordt het mogelijk om geleidelijk uw schulden af te lossen. Wij bieden niet alleen schuldhulpverlening in Hoofddorp, maar ook door heel Nederland.

Onze organisatie is gediplomeerd

Wij zijn met onze organisatie gediplomeerd en NEN 8048-I KIWA gecertificeerd. Hierdoor kunnen wij huishoudens in Hoofddorp, door middel van schuldhulpverlening, de juiste hulp bieden. SchuldenPlan biedt daarnaast mogelijkheden voor herfinanciering en inkomensbeheer bij u in Hoofddorp. Wij hebben al meerdere mensen succesvol geholpen met onze schuldhulpverlening en dit doen wij ook graag voor u in Hoofddorp.

Werknemers en schuldhulpverlening

Voor uw onderneming zijn uw werknemers onmisbaar. Het is dan ook belangrijk voor uw bedrijf dat deze goed kunnen functioneren. Wanneer uw werknemers financiële problemen of schulden hebben, kunnen hun prestaties achteruitgaan. Dit kan zich vertalen in een verhoogd ziekteverzuim en een daling van de arbeidsproductiviteit. Daarnaast kunnen uw werknemers ook vragen om een voorschot op het salaris, of er wordt een loonbeslag gelegd door een schuldeiser.

Onze werkwijze voor u als werkgever

U als werkgever signaleert het probleem, om vervolgens direct contact op te nemen met SchuldenPlan. Een gecertificeerde en onafhankelijke budgetcoach zal na goedkeuring contact opnemen met u als werkgever, om vervolgens een thuisbezoek bij de werknemer in te plannen. Hierbij hebben wij een landelijke dekking en zijn er mogelijkheden om in de avonduren langs te komen. Wanneer wij een persoonlijk gesprek hebben gehad met de werknemer, stellen wij een plan van aanpak op. Wij houden u als werkgever ook op de hoogte van de voortgang van de schuldhulpverlening.

Contact

Heeft u in Hoofddorp vragen over onze diensten? Bel dan naar 020 – 30 36 000. Of stuur een mail naar aanvraag@schuldenplan.nl. Schuldenplan helpt met schuldhulpverlening in Hoofddorp.