Dhr.Mevr.

Achterstanden...*


Let op: Indien u een uitkering, WW of bijstand hebt. Dan verzoeken wij u contact op te nemen met de gemeente waarin u woont. Zij kunnen u verder helpen

Wij zorgen binnen 24 uur voor een plan van aanpak bij u thuis of op ons kantoor!

"Mijn persoonlijke budgetcoach heeft samen met mij een budgetplan opgesteld. Hierdoor kreeg ik overzicht en los ik mijn schulden stap voor stap af"

Edwin Gerritsen

Al meer dan 1.500 mensen met geldproblemen
professionele hulp geboden !

  • Betalingsregelingen
  • Herfinancieringen
  • Financieel beheer
  • Budgetcoaching
  • Budgetbeheer
  • Inkomensbeheer

Schuldhulpverlening Heerhugowaard

Heeft u schuldhulpverlening nodig in Heerhugowaard?

Op zoek naar schuldhulpverlening in Heerhugowaard? SchuldenPlan helpt u graag hiermee. Wij hebben veel ervaring en beschikken daarnaast over de kennis en kunde om u uit de schulden te helpen. Wij beginnen met een analyse en een intakegesprek. Wilt u dat dit gesprek bij u thuis wordt gehouden? Dit behoort tot de mogelijkheden. Vervolgens zal onze financieel adviseur bij u in Heerhugowaard een budgetoverzicht opstellen. Zo wordt het inzichtelijk welke stappen wij samen moeten nemen. U krijgt ook een vast aanspreekpunt tijdens uw schuldhulpverlening. Wij zullen meer dan ons best doen om ervoor te zorgen dat u niet in de schuldsanering terecht komt. Ons werkgebied is door heel Nederland. Wanneer wilt u een afspraak maken voor schuldhulpverlening in Heerhugowaard?

SchuldenPlan is gecertificeerd

Wist u dat wij een NEN 8048-I KIWA certificering hebben en ook gediplomeerd zijn? Hierdoor kunt u er bij ons vanuit gaan, dat u in Heerhugowaard de juiste schuldhulpverlening krijgt. Daarnaast kunnen wij u in Heerhugowaard helpen met inkomensbeheer en herfinanciering. Wij hebben door middel van onze schuldhulpverlening meerdere mensen financieel stabiel gemaakt. Wij doen meer dan ons best om dit bij u in Heerhugowaard te bewerkstelligen.

Wat betekent schuldhulpverlening voor u als werkgever?

Uw personeel neemt een belangrijke plaats in binnen uw onderneming. U wilt dan ook dat uw werknemers zo goed mogelijk kunnen functioneren. Echter zorgen financiële problemen en schulden wellicht voor problemen op de werkvloer. Zo kan ineens het ziekteverzuim stijgen en gaat de arbeidsproductiviteit omlaag. In sommige gevallen vragen uw werknemers om een voorschot en kunnen schuldeisers beslag leggen op het loon.

U als werkgever en onze werkwijze

U bent verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen uw onderneming. Signaleert u dat een werknemer financiële problemen heeft? Dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. Daarna zal één van onze budgetcoaches contact met u opnemen. Hierin is het wel belangrijk dat er goedkeuring is van uw werknemer. Bent u ervan op de hoogte dat wij uw werknemer ook in de avonduren kunnen bezoeken? Zijn er duidelijke afspraken gemaakt? Dan stellen wij een plan van aanpak op. U blijft uiteraard op de hoogte van de ontwikkeling van de schuldhulpverlening.

Heeft u vragen? Neem contact op

Wilt u in Heerhugowaard meer weten over SchuldenPlan? Bel dan naar 020 – 30 36 000. Heeft u liever contact via de mail? Dan kunt u een mail sturen naar aanvraag@schuldenplan.nl. Wij zijn dé specialist in schuldhulpverlening in Heerhugowaard.