Dhr.Mevr.

Achterstanden...*


Let op: Indien u een uitkering, WW of bijstand hebt. Dan verzoeken wij u contact op te nemen met de gemeente waarin u woont. Zij kunnen u verder helpen

Wij zorgen binnen 24 uur voor een plan van aanpak bij u thuis of op ons kantoor!

"Mijn persoonlijke budgetcoach heeft samen met mij een budgetplan opgesteld. Hierdoor kreeg ik overzicht en los ik mijn schulden stap voor stap af"

Edwin Gerritsen

Al meer dan 1.500 mensen met geldproblemen
professionele hulp geboden !

  • Betalingsregelingen
  • Herfinancieringen
  • Financieel beheer
  • Budgetcoaching
  • Budgetbeheer
  • Inkomensbeheer

Schuldhulpverlening Haarlemmermeer

Wij helpen met schuldhulpverlening in Haarlemmermeer

Schuldhulpverlening nodig in Haarlemmermeer? Onze organisatie SchuldenPlan zorgt ervoor dat u de hulp krijgt die u nodig heeft. Wij zijn hier uiteraard in gecertificeerd. Onze specialisten starten met een analyse en een intakegesprek bij u thuis. Wij komen langs in uw vertrouwde omgeving. Als alles duidelijk is, stelt onze financieel adviseur bij u in Haarlemmermeer een budgetoverzicht op. Dit doen wij in samenspraak met u. Hierna maken wij een overzicht van de te nemen stappen. Tijdens de schuldhulpverlening heeft u als vast aanspreekpunt een persoonlijke schuldhulpverlener. Deze hulpverlener onderhoudt ook het contact met uw schuldeisers. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u niet in de schuldsanering komt. Door onze aanpak zorgen we ervoor dat u geleidelijk uw schulden kunt terugbetalen. Wij zijn actief in heel Nederland en helpen ook met schuldhulpverlening in Haarlemmermeer.

Wij zijn gediplomeerd en gecertificeerd

Onze organisatie is NEN 8048-I KIWA gecertificeerd en daarnaast ook gediplomeerd. Wij zorgen ervoor dat u de schuldhulpverlening krijgt die u nodig heeft in Haarlemmermeer. Onze organisatie zorgt ervoor dat u passende hulp krijgt. Bent u ervan op de hoogte dat wij in Haarlemmermeer ook te benaderen zijn voor inkomensbeheer en herfinanciering? In het verleden hebben wij al meerdere mensen positief geholpen met onze schuldhulpverlening. Hierdoor kunt u ervan uitgaan dat wij de ervaring hebben die u zoekt in Haarlemmermeer.

Schuldhulpverlening en uw werknemers

Voor uw onderneming zijn uw werknemers zeer belangrijk. Het is belangrijk dat zij goed functioneren en het werk goed kunnen uitvoeren. Wanneer uw werknemers te maken krijgen met financiële problemen en schulden, kan het werk hieronder lijden. Dit zorgt voor een hoger ziekteverzuim. Daarnaast kan een schuldeiser ook loonbeslag uitvoeren. Wanneer uw werknemer er echt niet uitkomt, kan het zo zijn dat deze om een voorschot vraagt.

De werkwijze van SchuldenPlan en u als werkgever

In eerste instantie signaleert u als werkgever de problemen. Wanneer dit duidelijk is, neemt u contact op met ons. Als dit gedaan is, benadert onze onafhankelijke en gecertificeerde budgetcoach u. Dit doen wij uiteraard pas als er een goedkeuring is. Hierna wordt er een huisbezoek bij uw werknemer ingepland. Wij werken landelijk en de mogelijkheid bestaat om in de avonduren een bezoek in te plannen. Wanneer alles duidelijk is, maken wij een plan van aanpak met de werknemer. U blijft natuurlijk op de hoogte over hoe de schuldhulpverlening gaat.

Benader SchuldenPlan

Heeft u vragen in Haarlemmermeer over ons? Bel dan naar 020 – 30 36 000. U kunt ook een mail sturen naar aanvraag@schuldenplan.nl. Benader ons voor schuldhulpverlening in Haarlemmermeer.