Dhr.Mevr.

Achterstanden...*


Let op: Indien u een uitkering, WW of bijstand hebt. Dan verzoeken wij u contact op te nemen met de gemeente waarin u woont. Zij kunnen u verder helpen

Wij zorgen binnen 24 uur voor een plan van aanpak bij u thuis of op ons kantoor!

"Mijn persoonlijke budgetcoach heeft samen met mij een budgetplan opgesteld. Hierdoor kreeg ik overzicht en los ik mijn schulden stap voor stap af"

Edwin Gerritsen

Al meer dan 1.500 mensen met geldproblemen
professionele hulp geboden !

  • Betalingsregelingen
  • Herfinancieringen
  • Financieel beheer
  • Budgetcoaching
  • Budgetbeheer
  • Inkomensbeheer

Schuldhulpverlening Den Helder

Op zoek naar schuldhulpverlening in Den Helder?

Heeft u schuldhulpverlening nodig in Den Helder? SchuldenPlan helpt u graag hierin. Wij beschikken over de juiste certificaten om dit goed uit te voeren. Wanneer wij starten als schuldhulpverlener, voeren wij een analyse en intakegesprek uit. Dit kan natuurlijk plaatsvinden bij u thuis. Hierdoor wordt alles besproken in een vertrouwde omgeving. Vervolgens stelt onze financieel adviseur in Den Helder een budgetoverzicht op. Dit wordt gedaan in overleg met u. Op deze manier wordt het duidelijk welke stappen er gemaakt moeten worden. U krijgt voor uw schuldhulpverlening een persoonlijk en vast aanspreekpunt als hulpverlener. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u niet in de schuldsanering komt. Ons werkgebied is door heel Nederland en wij verzorgen ook schuldhulpverlening in Den Helder.

Wij beschikken over de juiste certificering

Onze organisatie beschikt over de NEN 8048-I KIWA certificering. Daarnaast zijn wij ook nog eens gediplomeerd. Wij zorgen dat u de schuldhulpverlening krijgt waar u zo hard naar op zoek bent in Den Helder. Daarnaast kunnen wij ook in Den Helder helpen met inkomensbeheer en herfinanciering. Wij hebben door middel van onze schuldhulpverlening velen geholpen om uit de schulden te komen. Wij helpen u in Den Helder hier ook graag mee.

Schuldhulpverlening en u als werkgever

In uw onderneming zijn uw werkgever zeer belangrijk. Om goed werk te leveren is het belangrijk dat zij zonder zorgen kunnen werken. Schulden en financiële problemen zorgen ervoor dat het werk moeilijker en zwaarder wordt. Uiteindelijk kan dit leiden tot problemen op de werkvloer. U ziet bijvoorbeeld in één keer een piek in het ziekteverzuim. Daarnaast kan het zo zijn, dat een werknemer vraagt om een voorschot. Het kan zelfs voorkomen dat een schuldeiser loonbeslag legt.

Onze werkwijze en u als werkgever

U bent binnen uw onderneming verantwoordelijk voor het signaleren van het probleem. Merkt u dat een werknemers schulden heeft? En zorgt dit voor problemen op de werkvloer? Dan is het mogelijk om contact met ons op te nemen. Hierna benadert onze onafhankelijke en gecertificeerde budgetcoach u. Natuurlijk na goedkeuring van uw werknemer. Het is voor ons zelfs mogelijk om een bezoek in de avonduren te brengen. Zijn er duidelijk afspraken gemaakt? Dan maken wij samen met de werknemer een plan van aanpak. Wij stellen u natuurlijk op de hoogte over de ontwikkelingen qua schuldhulpverlening.

Contact met SchuldenPlan

Meer weten over ons in Den Helder? Bel dan naar 020 – 30 36 000. Of stuur een mail naar aanvraag@schuldenplan.nl. Wij verzorgen schuldhulpverlening in Den Helder.