Dhr.Mevr.

  Achterstanden...*


  Let op: Indien u een uitkering, WW of bijstand hebt. Dan verzoeken wij u contact op te nemen met de gemeente waarin u woont. Zij kunnen u verder helpen

  Wij zorgen binnen 24 uur voor een plan van aanpak bij u thuis of op ons kantoor!

  "Mijn persoonlijke budgetcoach heeft samen met mij een budgetplan opgesteld. Hierdoor kreeg ik overzicht en los ik mijn schulden stap voor stap af"

  Edwin Gerritsen

  Al meer dan 1.500 mensen met geldproblemen
  professionele hulp geboden !

  • Betalingsregelingen
  • Herfinancieringen
  • Financieel beheer
  • Budgetcoaching
  • Budgetbeheer
  • Inkomensbeheer

  Uw schuldhulpverlening in Alkmaar

  Op zoek naar schuldhulpverlening en budgetbeheer in Alkmaar? SchuldenPlan zorgt ervoor dat u de hulp krijgt om uit de schulden te komen. Hierin zijn wij ook gecertificeerd. In eerste instantie voeren wij een analyse en intakegesprek uit bij u thuis. Wij vinden het belangrijk om dit te doen in uw vertrouwde omgeving. Wanneer het een en ander duidelijk is, stelt onze financieel adviseur uit Alkmaar een budgetoverzicht op. Dit doen wij altijd in overleg met u. Vervolgens bepalen wij welke stappen er genomen dienen te worden. Wanneer u schuldhulpverlening en budgetbeheer krijgt, zorgen wij voor een persoonlijke schuldhulpverlener als vast aanspreekpunt in Alkmaar. Het is ons doel om ervoor te zorgen dat u niet in de schuldsanering terecht komt. Wij zorgen ervoor dat u geleidelijk uw schulden terugbetaald. Onze organisatie werkt door heel Nederland en wij zijn dus ook in te schakelen voor schuldhulpverlening in Alkmaar.

  Ontvang schuldhulpverlening door professionals in Alkmaar

  SchuldenPlan is in het bezit van de NEN 8048-I KIWA. Daarnaast zijn wij officieel gediplomeerd. U krijgt bij ons in Alkmaar de schuldhulpverlening en het budgetbeheer dat u nodig heeft bij uw schulden. Wist u dat wij u in Alkmaar ook kunnen helpen met herfinanciering en budgetbeheer? Door onze schuldhulpverlening en budgetbeheer hebben wij al meerdere mensen uit de schulden geholpen in regio Alkmaar.

  Wat betekent schuldhulpverlening voor de werkgever?

  Uw werknemers zijn de spil van uw onderneming. U wilt dat uw werknemers prettig werken en goed functioneren. Het kan echter zijn dat sommige werknemers te maken hebben met schulden en financiële problemen. Dit kan ook voor problemen zorgen op de werkvloer, zoals een hoger ziekteverzuim. Het kan ook zo zijn dat een schuldeiser loonbeslag uitvoert. Sommige werknemers vragen zelfs bij financiële problemen om een voorschot.

  U als werkgever en onze werkwijze

  Het is uw taak om als werkgever eventuele problemen te signaleren. Merkt u dat uw werknemer financiële problemen heeft? Dan kunt u contact met ons opnemen. Hierna neemt onze gecertificeerde en onafhankelijke budgetcoach contact op. Uiteraard pas na goedkeuring van uw werknemer. Als er goedkeuring is, plannen wij een huisbezoek in bij uw werknemer. Wij zijn landelijk actief en het is voor ons ook mogelijk om een bezoek in de avond in te plannen. Wanneer alles duidelijk is, stellen wij een plan van aanpak op. Wij blijven u op de hoogte houden van het verloop van de schuldhulpverlening.

  Ontvang meer informatie over onze dienstverlening

  Bent u woonachtig in regio Alkmaar en wilt u meer weten over ons budgetbeheer of onze andere manieren om hulp bij schulden te beiden? Voor al uw vragen over hulp bij schulden en aflossen in onder andere Alkmaar zijn wij telefonisch te bereiken via 020 – 30 36 000. Heeft u liever contact via e-mail? Stuur dan een mail naar aanvraag@schuldenplan.nl. SchuldenPlan biedt professionele hulp bij het aflossen van uw schulden en persoonlijk budgetbeheer in Alkmaar, maar ook in bijvoorbeeld Haarlem en Zaandam. Dankzij onze hulp bij het aflossen van uw schulden, kunt u stap voor stap een vrijer bestaan leiden in Alkmaar!