Dhr.Mevr.

Achterstanden...*


Let op: Indien u een uitkering, WW of bijstand hebt. Dan verzoeken wij u contact op te nemen met de gemeente waarin u woont. Zij kunnen u verder helpen

Wij zorgen binnen 24 uur voor een plan van aanpak bij u thuis of op ons kantoor!

"Mijn persoonlijke budgetcoach heeft samen met mij een budgetplan opgesteld. Hierdoor kreeg ik overzicht en los ik mijn schulden stap voor stap af"

Edwin Gerritsen

Al meer dan 1.500 mensen met geldproblemen
professionele hulp geboden !

  • Betalingsregelingen
  • Herfinancieringen
  • Financieel beheer
  • Budgetcoaching
  • Budgetbeheer
  • Inkomensbeheer

Schuldhulpverlening Alkmaar

Uw schuldhulpverlening in Alkmaar

Op zoek naar schuldhulpverlening in Alkmaar? SchuldenPlan zorgt ervoor dat u de hulp krijgt om uit de schulden te komen. Hierin zijn wij ook gecertificeerd. In eerste instantie voeren wij een analyse en intakegesprek uit bij u thuis. Wij vinden het belangrijk om dit te doen in uw vertrouwde omgeving. Wanneer het één en ander duidelijk is in Alkmaar, stelt onze financieel adviseur een budgetoverzicht op. Dit doen wij in overleg met u. Vervolgens bepalen wij welke stappen er genomen dienen te worden. Wanneer u schuldhulpverlening krijgt, zorgen wij voor een persoonlijke schuldhulpverlener die een vast aanspreekpunt is. Het is ons doel om ervoor te zorgen dat u niet in de schuldsanering terecht komt. Wij zorgen ervoor dat u geleidelijk uw schulden kunt terugbetalen. Onze organisatie werkt door heel Nederland en wij zijn ook in te schakelen voor schuldhulpverlening in Alkmaar.

Weet u dat wij gediplomeerd en gecertificeerd zijn?

SchuldenPlan is in het bezit van de NEN 8048-I KIWA. Ook zijn wij gediplomeerd. U krijgt bij ons de schuldhulpverlening die u nodig heeft in Alkmaar. Hierin bieden we hulp die het best past bij uw persoonlijke situatie. Wist u dat wij u in Alkmaar ook kunnen helpen met herfinanciering en inkomensbeheer? Door onze schuldhulpverlening hebben wij al meerdere mensen uit de schulden geholpen. Dit doen wij dan ook graag bij u in Alkmaar.

Wat betekent schuldhulpverlening voor u als werkgever?

Uw werknemers zijn de spil van uw onderneming. U wilt dat uw werknemers prettig werken en goed functioneren. Echter kan het zijn dat sommige werknemers te maken krijgen met schulden en financiële problemen. Dit kan ook voor problemen zorgen op de werkvloer, zoals een hoger ziekteverzuim. Tevens kan het zo zijn dat een schuldeiser loonbeslag uitvoert. Sommige werknemers vragen zelfs bij financiële problemen om een voorschot.

U als werkgever en onze werkwijze

Het is uw taak als werkgever om eventuele problemen te signaleren. Merkt u dat uw werknemer financiële problemen heeft? Dan kunt u contact met ons opnemen. Hierna neemt onze gecertificeerde en onafhankelijke budgetcoach contact op. Uiteraard pas na goedkeuring van uw werknemer. Als er goedkeuring is, plannen wij een huisbezoek in bij uw werknemer. Wij zijn landelijk actief en het is voor ons ook mogelijk om een bezoek in de avond in te plannen. Wanneer alles duidelijk is, stellen wij een plan van aanpak op voor uw werknemer. Wij blijven u op de hoogte stellen van het verloop van de schuldhulpverlening.

Neem contact met ons op

Wilt u in Alkmaar meer weten over ons? Voor al uw vragen zijn wij telefonisch te bereiken via 020 – 30 36 000. Heeft u liever contact via de mail? Stuur dan een mail naar aanvraag@schuldenplan.nl. SchuldenPlan is er voor u met onze schuldhulpverlening in Alkmaar.