Schulden werknemer

De zorg voor uw werknemers

U heeft als werkgever het beste met uw werknemers voor. Maar hoe gaat u om met de schulden van een werknemer? Het kan voor een werknemer reden zijn om zich ziek te melden, omdat het vaak schaamte met zich meebrengt. Wellicht merkt u een daling in productiviteit. Of wat dacht u van het welzijn van de werknemer zelf? Als werkgever kunt u echter een hoop doen. Maak het bespreekbaar en schakel een gecertificeerde budgetcoach van SchuldenPlan in om de schulden van uw werknemer onder controle te brengen.

Trek aan de bel!

Signaleert u bij een werknemer problemen? Het is dan zowel in het belang van uw werknemers als in het belang van uw bedrijf dat u vroegtijdig aan de bel trekt. Als werkgever speelt u een belangrijke rol in het welzijn van uw personeel. Breng in kaart wat uw werknemer nodig heeft. Op welke manier kunt u een bijdrage leveren aan het onder controle houden van de schulden van een werknemer? Door op een discrete manier met uw personeel te communiceren, betrokken te zijn, kunt u samen een gepaste oplossing zoeken. Een logische vervolgstap is het inschakelen van een budgetcoach van SchuldenPlan.

Breng de schulden onder controle

Als werkgever kunt u uw werknemers in het geval van schulden een dienst bewijzen door contact op te nemen met SchuldenPlan. Een onafhankelijke, gecertificeerde budgetcoach zal in gesprek gaan met de betreffende werknemer en in kaart brengen wat de aard van de problemen is. Aan de hand van een persoonlijk gesprek zal een plan van aanpak opgesteld worden met als uiteindelijke doel het aflossen van schulden. Dit plan van aanpak is geheel toegespitst op de persoonlijke situatie van uw werknemer. U wordt uiteraard op de hoogte gehouden van de vorderingen die tijdens dit traject geboekt worden.

De voordelen van SchuldenPlan

Wellicht wilt u graag weten waarom u met SchuldenPlan een juiste keuze maakt als gaat om het onder controle brengen van schulden. Dit zetten wij graag hieronder voor u op een rij:

  • Ons bedrijf is gediplomeerd en verschillende certificeringen
  • Vast aanspreekpunt
  • Door heel Nederland werkzaam
  • Wij bieden zo snel mogelijk hulp bij schulden
  • Oplossingen op maat
  • U krijgt een persoonlijke budgetcoach toegewezen
  • Effectief en adequaat

De kracht van SchuldenPlan

De kracht van SchuldenPlan is dat wij na het intakegesprek binnen 24 uur een plan van aanpak klaar hebben liggen. Dit biedt rust en toekomstperspectief voor u als werkgever, maar zeker ook voor uw werknemers. Voor meer informatie over het aanpakken van schulden van werknemers belt u SchuldenPlan.nl op telefoonnummer 020 – 30 36 000 of aanvraag@schuldenplan.nl.

Schulden werknemer