Dhr.Mevr.

Achterstanden...*


Let op: Indien u een uitkering, WW of bijstand hebt. Dan verzoeken wij u contact op te nemen met de gemeente waarin u woont. Zij kunnen u verder helpen

Wij zorgen binnen 24 uur voor een plan van aanpak bij u thuis of op ons kantoor!

"Mijn persoonlijke budgetcoach heeft samen met mij een budgetplan opgesteld. Hierdoor kreeg ik overzicht en los ik mijn schulden stap voor stap af"

Edwin Gerritsen

Al meer dan 1.500 mensen met geldproblemen
professionele hulp geboden !

  • Betalingsregelingen
  • Herfinancieringen
  • Financieel beheer
  • Budgetcoaching
  • Budgetbeheer
  • Inkomensbeheer

HULP BIJ SCHULDEN

Schuldenplan.nl is gecertificeerd om mensen met geldproblemen professionele hulp te bieden. In een thuisbezoek zullen wij in uw vertrouwde omgeving een analyse en intakegesprek voeren. Een financieel adviseur zal samen met u een budgetoverzicht opstellen en u direct informeren over de stappen die volgen.

PERSOONLIJKE SCHULDHULP

Uw persoonlijke schuldhulpverlener is uw aanspreekpunt tijdens het traject. Uw hulpverlener zal dan ook namens u contact hebben met uw schuldeisers. Via deze manier hebben wij een duidelijk overzicht en kunnen we u optimaal helpen en voorkomen dat u in de schuldsanering terecht komt of failliet wordt verklaard. Door u de juiste ondersteuning te bieden in uw budgetbeheer kunt u naar verloop van tijd geleidelijk uw schulden aflossen. Dit is immers het doel van onze schuldhulpverlening.

KIWA GECERTIFICEERD ALS SCHULDHULPVERLENER

Schuldenplan is erkend schuldhulpverlener en werkt door heel Nederland nauw samen met gespecialiseerde instellingen. SchuldenPlan heeft een NEN-8048 certificering die zorgdraagt voor het oplossen van uw schulden en u echt geholpen wordt door een schuldhulpverlener.

Voorwaarden Schuldhulpverlening

Om in aanmerking te komen voor onze schuldhulpverlening vragen wij het volgende:

U hebt loon uit werk
U bent gemotiveerd een einde te maken aan uw schulden

Heeft u een uitkering dan adviseren wij u advies te vragen bij uw gemeente.