slider13_new
slider_new_1
gezin3

Over Ons

Over ons

SchuldenPlan

SchuldenPlan is een label van Integrity IKB bv.

Onze organisatie is gediplomeerd en NEN 8048-I KIWA gecertificeerd om huishoudens met geldproblemen professionele hulp te bieden. In een persoonlijk gesprek bij uw thuis zal een  financieel adviseur met u een budgetplan opstellen en u hulp bij schulden bieden. U krijgt een persoonlijke zaakbehandelaar, schuldhulpverlener, die uw aanspreekpunt is tijdens het traject. Uw zaakbehandelaar zal dan ook namens u contact hebben met uw schuldeisers. Via deze manier hebben wij een duidelijk overzicht en kunnen u optimaal helpen en voorkomen dat u in de schuldsanering (minnelijk traject/ WSNP) terecht komt. SchuldenPlan biedt tevens mogelijkheden voor herfinancieringen en inkomensbeheer. Door de juiste  ondersteuning te bieden in uw budgetbeheer zullen naar verloop van tijd geleidelijk uw schulden aflossen. Dit is immers het doel van onze schuldhulpverlening.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Hilversum maar dagelijks bieden wij hulp aan mensen met schulden in heel Nederland.    In uw eigen privé omgeving kunt u opener zijn over de problemen die zijn ontstaan.
Schuldenplan biedt landelijke hulp aan personen met loon uit werk. Onze onderneming is gezond, groeiende en heeft een stabiele solvabiliteit. Wij houden ons aan WcK wetgeving en proberen daar wij waar mogelijk zo snel als mogelijk hulp te bieden.

Druk op de groene woorden/link voor meer informatie.

De kracht is dat wij, nadat wij bij u thuis zijn geweest voor een intakegesprek, binnen 24 uur een plan van aanpak hebben gemaakt. Dit zorgt voor rust en toekomst perspectief.

Welke certificeringen hebben wij?

  • Autoriteit Persoonsgegevens – Registratienummer: m1535876
  • NEN-8048 I – Schuldhulpverlening, KIWA gecertificeerd – Registratienummer: 1214.SHV.007
  • Schouten Insurance – Beroepsaansprakelijkheidsverzekering – Registratienummer: 225862

KIWA Certificering