slider13_new
slider_new_1
gezin3

Over Ons

Over ons

SchuldenPlan

SchuldenPlan is een label van Integrity Inkomensbeheerders bv.

Onze organisatie is gediplomeerd en NEN 8048-I KIWA gecertificeerd om huishoudens met geldproblemen professionele hulp bij schulden te bieden. Ons hoofddoel is te voorkomen dat u in de schuldsanering (minnelijk traject/ WSNP) terecht komt. Door de juiste ondersteuning te bieden in uw budgetbeheer trachten wij samen met u weer balans te vinden in uw inkomsten, uitgaven en uw schulden aflossen. Dit is immers het doel van onze schuldhulpverlening. Binnen SchuldenPlan zijn er meerdere afdelingen die vakbekwaam zijn en u antwoord kunnen geven op uw vragen. Belangrijk in het totale proces is dat wij samenwerken met instanties voor de schuldregelingen en schuldbemiddeling conform de gedragsregels van de NVVK. Samen zorgen wij ervoor dat alles in goede banen wordt geleid.

SchuldenPlan biedt landelijke hulp aan personen met loon uit werk. Fulltime, parttime of uitzendbureau. Belangrijk is dat u vastigheid en een stabiel inkomen heeft.

Onze onderneming is gezond, groeiende en heeft een stabiele solvabiliteit. Wij houden ons aan WcK wetgeving en proberen daar wij waar mogelijk zo snel als mogelijk hulp te bieden.

Druk op de groene woorden/link voor meer informatie.

De kracht is dat wij, nadat wij bij u thuis zijn geweest voor een intakegesprek, binnen 24 uur een plan van aanpak hebben gemaakt. Dit zorgt voor rust en toekomst perspectief.

Welke certificeringen hebben wij?

  • Autoriteit Persoonsgegevens – Registratienummer: m1535876
  • NEN-8048 I – Schuldhulpverlening, KIWA gecertificeerd – Registratienummer: 1214.SHV.007
  • Schouten Insurance – Beroepsaansprakelijkheidsverzekering – Registratienummer: 225862

KIWA Certificering