Schuldhulpverlening Leiden

SchuldenPlan is uw helpende hand in Leiden

Op het moment dat u schulden heeft kan het zijn dat u er alleen niet uit komt. U heeft dan hulp nodig van de schuldhulpverlening. Deze kunnen wij u bieden. Wij kunnen bij u thuiskomen en samen met u een budgetplan opstellen. Onze budgetcoach denkt graag met u mee en hoort graag aan wat uw situatie is. Hierdoor krijgen wij inzicht in de huidige situatie en kunnen wij hier naar handelen, uiteraard samen met u in Leiden.

Financiële situatie beoordelen

Het kan zijn dat u er alleen niet uit komt en geen zicht heeft op het budgetbeheer. Daardoor kunt u schulden krijgen en daar wilt u uiteraard snel weer vanaf. Ook in Leiden kunnen wij u van dienst zijn met schuldbemiddeling. Wij bieden hulp bij schulden aan mensen in Leiden en lossen de geldproblemen graag snel mee op. Het is belangrijk dat het schulden aflossen zo snel mogelijk kan gebeuren, hoe eerder hoe beter. U bent dan snel weer uit de stress en uit de zorgen.

Leiden

Wat kunnen wij voor u doen?

Wij zorgen er voor dat de communicatie richting de cliënten en schuldeisers wordt vereenvoudigd, ook bij mensen die in Leiden wonen. Wij bieden landelijke hulp aan voor personen met loon uit werk. Onze onderneming is gezond, groeiende en heeft een stabiele solvabiliteit. Wij zijn ook werkzaam in Leiden en proberen waar het mogelijk is zo snel mogelijk hulp te bieden aan onze cliënten. Het is belangrijk dat er soms snel gehandeld kan worden zodat onze schuldhulpverlener actie kan ondernemen. Misschien kan de schuldsanering nog voorkomen worden als er op tijd aan de bel wordt getrokken.

Schulden werknemer

Speciaal voor werkgevers biedt SchuldenPlan een schulden bij werknemer dienstverlening. Heeft u werknemers met schulden? Dan kan dit negatieve gevolgen hebben voor de prestaties van uw onderneming. Lees meer over loonbeslag werkgever of loonbeslag werknemer of neem contact met ons op.

Heeft u vragen aan ons?

De kracht die wij hebben is dat wij als wij bij u thuis zijn geweest voor een intakegesprek, binnen 24 uur een plan van aanpak hebben hoe we aan het werk kunnen. Dit geeft u meer rust en dat wilt u toch ook? Daarom kunt u als u in Leiden woont en hulp nodig heeft, contact met ons opnemen op maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur door te bellen met 020 – 30 36 000. U kunt ook altijd een e-mail sturen naar info@schuldenplan.nl. Wij staan in Leiden voor u klaar en denken met u mee. Ook via het aanmeldformulier op de website kunt u met ons in contact komen.