slider13_new
slider_new_1
gezin3

Geldproblemen

SchuldenPlan helpt bij geldproblemen

Wij van SchuldenPlan helpen u graag verder als u geldproblemen heeft. Wij plannen een intakegesprek met u en bekijken de huidige stand van zaken. Dit brengen wij samen met u in kaart en van daaruit maken wij binnen 24 uur een plan van aanpak zodat u weer rust krijgt en aan uw toekomst kunt denken. Helaas hebben veel mensen te maken met geldproblemen maar wanneer u het inziet is het goed om op tijd aan de bel te trekken. U kunt er dan namelijk wat aan doen en wij kunnen u daarin ondersteunen.

Wat kunnen wij voor u doen?

Er zijn verschillende aspecten die wij voor u kunnen doen. Wij brengen allereerst graag met u alle geldproblemen in kaart. Dit houdt in dat wij naar u toe komen, samen met u bekijken wat er financieel allemaal aan de hand is en dan bekijken welke schulden er zijn en hoe dat deze afgelost kunnen worden. Door deze geldproblemen in kaart te brengen krijgt u zicht op de huidige situatie en van daaruit gaat u werken aan een nieuwe toekomst en het aflossen van de schulden.

Geldproblemen

U gaat het doen en wij ondersteunen u!

Het oplossen van de geldproblemen gaat u echt zelf doen, maar dan met onze hulp. Wij adviseren u en geven u tips hoe dat u er het beste mee om kunt gaan. Als u inziet dat het niet goed gaat en u heeft geldproblemen, dan kunt u dit aan ons laten weten en dan staan wij voor u klaar. Wij helpen u meteen waar wij kunnen. Onze budgetcoach kan bijvoorbeeld samen met u kijken hoe u het financieel vanaf nu beter aan kunt pakken.

Meer informatie…

Wilt u graag meer weten over hoe u om kunt gaan met geldproblemen? Dan kunt u contact met ons opnemen op maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur door te bellen met 020 – 30 36 000. U kunt ook altijd een e-mail sturen naar aanvraag@schuldenplan.nl. U kunt ook altijd een afspraak met ons maken en dan komen wij naar u toe om over de geldproblemen te praten en een oplossing te zoeken samen met u.