Schuldhulpverlening Den Haag

SchuldenPlan biedt een budgetcoach aan in Den Haag

Bent u op zoek naar een budgetcoach? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken want SchuldenPlan kan u ook in Den Haag van dienst zijn. Wij zorgen er voor dat de communicatie richting de cliënten en schuldeisers wordt vereenvoudigd. Het is soms lastig om alle wetten en regels te begrijpen. Mocht u nu in de schulden terecht zijn gekomen, dan kunt u onze hulp inschakelen. Onze schuldhulpverlening kan voor u erg verhelderend zijn en wij komen bij u thuis in Den Haag. Dit is voor een vertrouwde omgeving en dan gaan wij voor u een budgetplan opstellen. Onze budgetcoach staat altijd voor u klaar als u vragen heeft en dan gaan we er samen aan werken dat u snel uit de schulden bent.

Den Haag

Wat is onze kracht?

De kracht die wij hebben is dat wij als wij bij u thuis zijn geweest in Den Haag voor een intakegesprek, binnen 24 uur een plan van aanpak hebben hoe we aan het werk kunnen. Dit houdt in dat u hierdoor meteen meer rust en een toekomstperspectief heeft. Wij helpen u waar we kunnen en zorgen er ook voor dat het budgetbeheer vanaf nu anders is geregeld. Wij kunnen u eventueel ook van dienst zijn bij schuldbemiddeling in Den Haag. De hulp bij schulden die u nodig heeft, kunt u soms niet bij familie en vrienden vinden en daarom zijn wij er om u te helpen. Onze medewerkers zijn op de hoogte van de laatste wetten en regels en kunnen samen met u de geldproblemen oplossen. Wij willen samen met u de schulden aflossen zodat u weer zorgeloos verder kunt met uw leven!

Schakelt u onze hulp in?

Onze schuldhulpverlener staat voor u klaar en wil voorkomen dat u in de schuldsanering terecht komt. Daarom kunnen wij bij u in Den Haag langskomen en aangeven wat wij voor u kunnen betekenen. U hoeft alleen maar contact met ons op te nemen en aan te geven dat u in Den Haag of in de regio woont en dan maken wij direct een afspraak met u.

Speciaal programma voor werknemers met schulden

Bent u ondernemer en heeft u werknemers met schulden? Dan biedt SchuldenPlan een passende oplossing. Schulden bij een werknemer kunnen negatieve gevolgen hebben voor uw hele bedrijf. SchuldenPlan helpt door met zowel werknemer als werkgever rond de tafel te zitten en een budgetplan op te stellen. Wilt u meer informatie over dit programma? Neem dan contact met ons op.

Meer informatie over onze diensten

Als u meer wilt weten over onze diensten dan kunt u altijd bellen met een van onze medewerkers op maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur door te bellen met 020 – 30 36 000. U kunt ook altijd een e-mail sturen naar info@schuldenplan.nl. Wij kunnen bij u langskomen in Den Haag en bespreken dan uw situatie. Het belangrijkste is dat u zich op uw gemak voelt en daarom komen wij graag naar u toe in Den Haag zodat wij u bij kunnen staan waar we kunnen!