Budgetplan

Een budgetplan opstellen met SchuldenPlan

Wij van SchuldenPlan staan voor u klaar als u geldproblemen heeft. Zit u in de schulden of bent u bang dat u in de schulden terecht gaat komen? Dan raden wij u aan om snel contact met ons op te nemen. Onze medewerkers kunnen namelijk uw situatie in kaart brengen en bekijken wat er mogelijk is om uit de schulden te komen. Daarvoor zal er samen met u een budgetplan op worden gesteld om vast te stellen hoe de financiële situatie momenteel is. Kiest u er daarom ook voor om snel uit de schulden te komen met onze service. Wij staan altijd voor u klaar en komen graag bij u thuis. Na een intakegesprek hebben wij binnen 24 uur een plan van aanpak voor u hoe dat wij u verder kunnen helpen. Dit geeft u meer rust en dan kunt u ook weer nadenken over de toekomst

Wat doen wij voor u?

Onze medewerkers gaan voor u aan de slag als u ons nodig heeft. Een budgetplan maken is een kleine moeite voor ons en het kan u zoveel duidelijkheid geven. Wij streven er naar om u snel te kunnen helpen en daarom hoeft u alleen maar contact met ons op te nemen. Wij maken een afspraak en komen naar u toe om een budgetplan op te stellen.

Budgetplan

Uw situatie in kaart brengen

Met een budgetplan kunt u uw eigen situatie in kaart brengen. Soms overziet u het niet helemaal en dan kunnen wij u helpen. Onze medewerkers kunnen u dan helpen bij het opstellen van een budgetplan en dan ziet u meteen wat de mogelijkheden zijn in uw situatie en hoe dat u aan de schulden bent gekomen en hoe u ze af kunt lossen.

Meer Informatie

Als u meer wilt weten over ons budgetplan,
dan kunt u daarom contact met ons opnemen. U kunt contact met ons opnemen op maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur en in het weekend va 09:00 tot 17:00 door te bellen met 020 – 30 36 000. U kunt ook altijd een e-mail sturen naar aanvraag@schuldenplan.nl. Wij horen het graag als wij u van dienst kunnen zijn. Onze medewerkers kunnen uw vragen over het budgetplan direct beantwoorden en dan weet u waar dat u aan toe bent en hoe snel dat u uit de schulden kunt komen!