Budgetcoach

SchuldenPlan is uw budgetcoach

Heeft u momenteel problemen met de financiën en denkt u dat u in de schulden komt of zit u in de schulden? Dan is het belangrijk dat u een budgetcoach in gaat schakelen die u kan helpen. U heeft overzicht nodig zodat u uit deze situatie kunt komen. Het kan namelijk veel stress en onrust opleveren als u er financieel niet goed voor staat of hier geen zicht op heeft. Daarom kunt u nu onze budgetcoach inschakelen. Onze coach komt bij u thuis en zorgt er voor dat u snel duidelijkheid krijgt over uw financiële situatie.

Financiële situatie in kaart brengen

Voordat u hulp van anderen gaat accepteren als u in de schulden zit, kunt u al een paar maanden verder zijn. Het is lastig om de situatie te accepteren en u schaamt zich misschien omdat u er niet alleen uit kunt komen. Het is belangrijk dat u onze budgetcoach tijdig in gaat schakelen en zich niet schaamt. Er zijn steeds meer mensen die te maken krijgen met schulden en dit heeft u niet altijd zelf in de hand. Wij staan daarom voor u klaar en beantwoorden graag al uw vragen. U kunt altijd in contact komen met onze budgetcoach als u bijvoorbeeld een budgetplan op wilt stellen.

Wat kunnen wij voor u doen?

Een budgetcoach kan veel voor u betekenen en zorgen dat er meer rust komt. U wilt weer aan de toekomst kunnen denken maar dat vindt u nu lastig. Onze budgetcoach kan er voor zorgen dat u weer positief na kunt denken over de toekomst. Daarom komen wij graag bij u langs om zicht te krijgen op de financiële situatie en om u te adviseren over hoe u het beste om kunt gaan met deze situatie.

Heeft u vragen?

Wilt u graag meer weten over onze budgetcoach? Dan kunt u nu een afspraak maken. U kunt contact met ons opnemen op maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur door te bellen met 020 – 30 36 000. U kunt ook altijd een e-mail sturen naar info@schuldenplan.nl. Onze budgetcoach komt bij u langs en brengt de situatie voor u in kaart. Daardoor weet u wat de mogelijkheden zijn en hoe dat u snel uit de schulden kunt komen. U staat er niet alleen voor!

Budgetcoach