Budgetbeheer

Advies over budgetbeer

Wij van SchuldenPlan zijn uw helpende hand als het over budgetbeheer gaat. Wilt u graag weten hoe dat u het budget het beste kunt beheren? Wij kunnen u hierin adviseren. Als u namelijk een keer schulden heeft gehad of u zit momenteel in de schulden, dan kan financieel overzicht bewaren lastig zijn. Gelukkig zijn wij er om u te helpen en dit doen wij maar al te graag. Wij helpen u meteen waar dat wij kunnen. U hoeft zich dan ook niet te schamen dat u onze hulp in gaat schakelen, u bent niet de enige die hier tegenaan loopt! Als u op tijd onze hulp inschakelt dan kan de situatie aan worden gepakt en weet u ook hoe dat budgetbeheer in zijn werk gaat.

Budgetbeheer

Onze werkwijze

Als u merkt dat u in de schulden zit of het financieel niet allemaal meer op een rijtje heeft, kunt u onze hulp inschakelen. Wij kunnen u informeren over budgetbeheer en aangeven wat dit voor u kan betekenen. Wij hebben een budgetcoach die u telefonisch te woord kan staan, maar ook langs kan komen bij u thuis. Het is fijn wanneer u uw situatie een keer uit kunt leggen aan een ander die met u mee kan denken. Daar staan wij voor open en daarom brengen wij alles graag samen met u in kaart. Wij zorgen er voor dat wanneer de coach weggaat alle antwoorden over budgetbeheer duidelijk zijn voor u!

Wilt u van onze service gebruik maken?

Als u meer wilt weten over budgetbeheer, dan horen wij dat graag van u. Onze medewerkers staan voor u klaar om de vragen over budgetbeheer te beantwoorden. Kunt u het ons daarom laten weten? Het is namelijk fijner om een financieel probleem tijdig aan te pakken!

Wij zijn er voor u

Als u vragen heeft over budgetbeheer , dan kunt u contact met ons opnemen op maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur en in het weekend van 09:00 tot 17:00  door te bellen met 020 – 30 36 000. U kunt ook altijd een e-mail sturen naar aanvraag@schuldenplan.nl. Wij zijn er voor u en onze budgetcoach kan alle vragen beantwoorden. Zorgt u er daarom voor dat u alle vragen op een rijtje heeft want dan kunnen deze direct worden beantwoord. Wanneer u dat wenst kunnen wij de vragen over budgetbeheer ook bij u thuis komen beantwoorden in een persoonlijk gesprek.