Schuldhulpverlening Amstelveen

SchuldenPlan biedt hulp bij schulden in Amstelveen

Helaas komen wij erachter dat steeds meer mensen met schulden te maken krijgen en geen idee hebben wat zij er mee aan moeten. Hierdoor kunt u nog verder in de problemen komen en dit willen wij voorkomen! Wij zorgen ervoor dat de communicatie richting de cliënten en schuldeisers wordt vereenvoudigd. Wij bieden zo snel mogelijk hulp en komen graag bij u thuis in Amstelveen om de situatie in kaart te brengen zodat wij uw geldproblemen kennen. Daardoor kunnen wij de hulp bij schulden bieden die u nodig heeft. Wij kunnen optreden bij de schuldbemiddeling en daarom kunt u onze schuldhulpverlening ook niet missen als u in de schulden zit. SchuldenPlan biedt hulp in de regio Amstelveen.

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

De kracht die wij hebben is dat wij als wij bij u thuis in Amstelveen zijn geweest voor een intakegesprek, binnen 24 uur een plan van aanpak hebben hoe we aan het werk kunnen. Dit geeft u meer rust en een toekomstperspectief. Wij maken een budgetplan voor u zodat wij u verder kunnen helpen. Onze budgetcoach staat altijd voor u klaar en zal meteen uw vragen beantwoorden als diegene bij u thuis is in Amstelveen. Het budgetbeheer wordt dan met u doorgesproken en dan kan het schulden aflossen meestal al snel beginnen. Het is belangrijk dat u vertrouwen heeft in de schuldhulpverlener en daarom komen wij graag bij u thuis kennismaken in Amstelveen. Wij willen voorkomen dat u in de schuldsanering terecht komt.

Voorkomen is beter dan genezen…

Als u niet zo goed weet hoe u met uw geldzaken om moet gaan, dan kunnen wij een keer bij u langskomen in Amstelveen. Wij kunnen u adviseren en onze medewerkers leggen u graag uit hoe een budgetplan werkt. Ook kunnen wij dit samen met u opstellen als wij bij u in Amstelveen zijn.

Speciaal programma voor werkgevers

Voor werkgevers biedt SchuldenPlan een speciaal programma waarbij werknemers met schulden worden begeleid. U wordt hierbij, als werkgever,  uiteraard nauw betrokken. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden voor werkgevers? Of wilt u meer informatie over loonbeslag werkgever? Neem contact met ons op!

Amstelveen

Contact opnemen met ons

Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen wanneer u in de schulden zit of denkt dat u in de problemen komt? U kunt dan altijd contact met ons opnemen op maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 22.00 uur door te bellen met 020 – 30 36 000. In het weekend zijn wij telefonisch bereikbaar van 09:00 uur tot 17:00 uur. Wij kunnen dan meteen een afspraak met u inplannen en komen graag naar u toe in Amstelveen. U kunt ook altijd een e-mail sturen naar aanvraag@schuldenplan.nl. Overigens kunt u ook contact met ons opnemen via het aanmeldformulier op onze website.