slider13_new
slider_new_1
gezin3

Aanmelden

Stappenplan

Om in aanmerking te komen voor onze dienstverlening vragen wij het volgende:
U heeft een werkgever, een eenmanszaak of  bent ZZP-er.

Stap 1

De eerste stap heeft u eigenlijk al gezet, u onderkent dat u hulp nodig heeft. U dient zich nu bij ons aan te melden via het aanmeldformulier. Ná uw aanmelding nemen we binnen 24 uur telefonisch contact met u op. In dit gesprek nemen wij een aantal zaken door en om u snel van dienst te kunnen zijn is het handig als u dan een idee heeft van uw inkomsten, uitgaven en eventuele schulden. Vervolgens maken we een afspraak met een adviseur bij u thuis om de tweede stap te nemen!

Stap 2

Tijdens het thuisbezoek van de adviseur worden alle zaken met u besproken, zoals inkomsten, uitgaven en schulden. Maar wellicht zijn er ook subsidies waar u voor in aanmerking komt, de adviseur neemt dit graag met u door. Aan het einde van dit gesprek is het zelfs mogelijk om uw totaalbeeld weer te geven, inclusief de oplossingen voor een financiële gezonde toekomst! De adviseur geeft u een termijn aan waarin de geïnventariseerde problemen voor u zijn opgelost! Indien u akkoord gaat met het advies gaan wij de volgende dag direct aan de slag!

Stap 3

Op basis van het advies van de adviseur krijgt u van SchuldenPlan bericht wie uw budgetbeheerder is, zo kunt u bij vragen snel terecht en altijd bij de juiste persoon. Als u schulden hebt dan zullen zij dit met de samenwerkende instanties bespreken. Schuldeisers worden dan snel ingelicht waarin een betalingsvoorstel wordt gedaan die binnen uw budgetmogelijkheden past. Zodra deze schuldregelingen tot stand zijn gekomen conform de gedragsregels van de NVVK, zullen wij er samen voor zorgen dat de afbetalingen richting de schuldeisers binnen een gestelde termijn betaald worden. Om u een goed overzicht te geven van wat er allemaal tot stand is gekomen, welk regelingen en welke betalingen er zijn verricht, kunt u 24 per dag inloggen binnen uw eigen dossieromgeving. Dat geeft een correct beeld en u uw welverdiende rust.