slider13_new
slider_new_1
gezin3

Aanmelden

Stappenplan

Om in aanmerking te komen voor onze dienstverlening vragen wij het volgende:

* U hebt loon uit dienstverband

Fulltime *  Parttime * Uitzendbureau

Stap 1

De eerste stap heeft u eigenlijk al gezet, u onderkent dat u hulp nodig heeft. U dient zich nu bij ons aan te melden via het aanmeldformulier. Ná uw aanmelding nemen we binnen 24 uur telefonisch contact met u op. In dit gesprek nemen wij een aantal zaken door en om u snel van dienst te kunnen zijn is het handig als u dan een idee heeft van uw inkomsten, uitgaven en eventuele schulden. Vervolgens maken we een afspraak met een vertrouwensadviseur bij u thuis om de tweede stap te nemen!

Stap 2

Tijdens het thuisbezoek van de financieel adviseur worden alle zaken met u besproken, zoals inkomsten, uitgaven en schulden. Maar wellicht zijn er ook subsidies waar u voor in aanmerking komt, de financieel adviseur neemt dit graag met u door. Aan het einde van dit gesprek is het zelfs mogelijk om uw totaalbeeld weer te geven, inclusief de oplossingen voor een financiële gezonde toekomst! De financieel adviseur geeft u een termijn aan waarin de geïnventariseerde problemen voor u zijn opgelost! Indien u akkoord gaat met het advies gaan wij de volgende dag direct aan de slag!

Stap 3

Op basis van het advies van de financieel adviseur krijgt u bericht wie uw persoonlijke dossierbehandelaar is, zo kunt u bij vragen snel terecht en altijd bij de juiste persoon. Als u schulden heeft dan lichten zij de schuldeisers in en doen ze snel een voorstel om tot betaling van uw schulden te komen zodat de schuldeisers u niet meer lastig zullen vallen. Daarna wordt er voor gezorgd dat al uw betalingen richting de schuldeisers binnen een gestelde termijn betaald worden. Dat betekent ook voor u dat alle contacten met uw schuldeisers via het kantoor verlopen, dat geeft voor u uw welverdiende rust.