Aanmelden

Stappenplan

Om in aanmerking te komen voor onze dienstverlening vragen wij het volgende.
Loon vanuit een werkgever, u bent ZZP-er of heeft een eenmanszaak.

Stap 1

De eerste stap heeft u eigenlijk al gezet, u onderkent dat u hulp nodig heeft. U dient zich nu bij ons aan te melden via het aanmeldformulier. Ná uw aanmelding nemen we binnen 24 uur telefonisch contact met u op. In dit gesprek nemen wij een aantal zaken door en om u snel van dienst te kunnen zijn is het handig als u dan een idee heeft van uw inkomsten, uitgaven en eventuele schulden. Vervolgens maken we een afspraak bij u thuis om de tweede stap te nemen!

Stap 2

Tijdens het thuisbezoek worden alle zaken met u besproken, zoals inkomsten, uitgaven en achterstanden. Maar wellicht zijn er ook subsidies waar u voor in aanmerking komt. Aan het einde van dit gesprek is het zelfs mogelijk om uw totaalbeeld weer te geven, inclusief de oplossingen voor een financiële gezonde toekomst! Indien u akkoord gaat met het advies gaan wij de volgende dag samen direct aan de slag!

Stap 3

Op basis van het advies krijgt u van SchuldenPlan bericht wie uw budgetbeheerder is, zo kunt u bij vragen snel terecht en altijd bij de juiste persoon. Tevens heeft u de mogelijkheid om 24 uur per dag in te loggen binnen uw eigen dossieromgeving. Dat geeft een correct beeld en transparantie in uw totale dossier.