slider13_new
slider_new_1
gezin3

Schuldhulpverlening Amsterdam

SchuldenPlan biedt hulp bij schulden in Amsterdam, uw helpende hand

SchuldenPlan biedt hulp bij schulden in Amsterdam. Heeft u een helpende hand nodig omdat u er even niet uit komt omdat u in de schulden zit? Dan kan onze schuldhulpverlening u misschien wel helpen. Wij kunnen naar u toe komen in Amsterdam. Onze budgetcoach gaat er graag samen met u voor zitten om de situatie in kaart te brengen en een budgetplan voor u op te stellen. Zo kunnen we samen met u bekijken wat er allemaal mogelijk is om te besparen en om de schulden af te lossen. Soms is het nodig dat onze hulpverlener samen met u in Amsterdam kijkt naar bemiddeling. Wij kunnen u namelijk ook voor de schuldbemiddeling adviseren en voor u handelen.

Budgetbeheer d.m.v. een budgetplan

Wij zorgen er voor dat alle informatie over de schulden richting de cliënten en schuldeisers wordt vereenvoudigd. Het is vaak allemaal erg onduidelijk omdat er moeilijke termen worden gebruikt of omdat de regeltjes blijven veranderen. Daarom bieden wij landelijke hulp aan personen met loon uit werk in Amsterdam. Onze onderneming is gezond, groeiende en heeft een stabiele solvabiliteit. Daarnaast houden wij ons aan de WcK wetgeving en wij proberen daar waar het mogelijk is zo snel mogelijk hulp te bieden aan onze cliënten. Wij komen uiteraard bij u thuis in Amsterdam als wij u van dienst kunnen zijn voor bijvoorbeeld hulp bij schulden.

Amsterdam

Onze budgetcoach helpt u graag

Heeft u last van geldproblemen? Wanneer wij bij u thuis in Amsterdam zijn geweest voor een intakegesprek, dan ontvangt u binnen 24 uur een plan van aanpak hoe we aan het werk kunnen. Hierdoor heeft u dankzij SchuldenPlan meteen meer rust en een toekomstperspectief. Onze schuldhulpverlener is u graag van dienst en zorgt dat er geen vragen zijn wanneer zij bij u weggaan in Amsterdam. Wij hopen samen met u te voorkomen dat u in de schuldsanering terecht komt!

Speciaal voor werkgevers in Amsterdam

Wanneer u werkgever bent en uw werknemers met schulden kampen, kan dit negatieve gevolgen hebben voor uw hele bedrijf. SchuldenPlan biedt voor werkgevers een speciale schulden werknemer aanpak. Wilt u meer weten over deze aanpak? Of wilt u meer weten over loonbeslag werknemer? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen met onze medewerkers

Als u vragen heeft aan onze medewerkers, dan kunt u altijd contact met ons opnemen en een afspraak maken zodat wij bij u in Amsterdam langskomen. U kunt contact met ons opnemen op maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 22.00 uur door te bellen met 020 – 30 36 000. In het weekend zijn wij telefonisch bereikbaar van 09:00 uur tot 17:00. U kunt ook altijd een e-mail sturen naar aanvraag@schuldenplan.nl. Wij zijn u graag van dienst en maakt u daarom nu een afspraak met ons als u ons nodig heeft. Wij zijn snel bij u in Amsterdam om de situatie in kaart te brengen en u te helpen.